Téma: 2012-06-16 Mikulov
Prostor pro diskusi k závodům v Mikulově
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Pro registraci prosím použijte uživatelské jméno ve formátu "Jméno Příjmení"
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Propozice na CEI už někde jsou? nerada bych prošvihla termín pro přihlášení jako na Šamorín
Prosím, na webu vytrvalosti bylo uvedeno, že se v Mikulově pojede i národní ST. v propozicích ho však nevidím :-( Dost jsem s tím počítala... Díky Pavla
Pavlo, ptala jsem se Tondy a prý to takhle pořadatelé chtějí. ST bude jen to mistrovství. Možná ale ještě změní názor ... kdyby vás bylo víc ... to ale nevím :-(
Míša
hmmmm. tak to pěkně na prd. úplně mi to překopalo plány na sezonu :-( moc se přimlouvám o otevření soutěže národní ST i pro seniory. snad by se nás sešlo víc. Pavla
Mám stejnou otázku jako do Břidličné. V propozivích je napsáno, že "L" smějí koně od 6 let. Dle pravidel smějí již od 5 let. Rád bych 2 pětileté koně do "L" přihlásil - chci se tedy zeptat, zda mi to pořadatel umožní.
A čirá zvědavost mi nedá, abych se nezeptal, z jakého důvodu pro mezinárodní závody zajišťuje podkovářskou službu něko jiný než pro národní? Je některý z podkovářů lepší než ten druhý a budou oba přítomni na závodech?
Děkuji za odpověd
Zdravim, musim byt na hobicko clenem nejake staje nebo organizace?A startovne se zasila nekam na ucet nebo se plati az na miste?Dekuji za odpoved
Ve stupni "L" mohou startovat koně 5ti letí a starší.
Upraveno pořadatelem
Zdravím, nejedete někdo do Mikulova s volným místem ve vozíku? Selhal mi odvoz :c/. Jsme na 50. km D1, pro kohokoliv, kdo jede od Prahy je to minimální zajížďka (cca 10km celkem). Díky, Šárka.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.