Téma: povinná pauza po černém močení
Ahoj všem,
chtěla jsem se zeptat, jestli je nějaká povinná pauza, pokud jsme s kobylou skončily v Mikulově na kapačkách kvůli černému močení - chtěly bychom do Vilémova, tak jestli by to bylo OK?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Pro registraci prosím použijte uživatelské jméno ve formátu "Jméno Příjmení"
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj všem,
chtěla jsem se zeptat, jestli je nějaká povinná pauza, pokud jsme s kobylou skončily v Mikulově na kapačkách kvůli černému močení - chtěly bychom do Vilémova, tak jestli by to bylo OK?
Dobrý den, stav vašeho koně vyžadoval invazivní zákrok - povinný odpočinek pro vašeho koně tedy musí být 60 dní (viz. pravidla vytrvalosti). Tudíž Vilémov budete muset vynechat.
Zdravím,
paní magistra má ve výsledkové listině napsáno pouze NQF, tzn. že se nekvalifikovala do dalšího kola soutěže. Kdyby na sebe "nepráskla", že se nekvalifikovala z metabolických důvodů, tak bychom se mohli domnívat, že se nekvalifikovala z jiných, než metabolických důvodů, např. z důvodu kulhání koně a to by potom povinná délka odpočinku jejího koně mohla být jen 13 dní. Takto můžeme z Mikulovských výsledkových listin jen těžko soudit, kteří koně dodrží povinný odpočinek (z důvodu NQF MET) a kteří ho nedodrží a dojde tím k porušení pravidel. Avšak pan Kopecký má zcela jistě pravdu; pravidla jasně říkají, že odpočinek musí v takovém případě být 60 dní.
Děkuju za informaci - já si myslím, že ani nejde o "prásknutí se", vždyť v Mikulově byla spousta lidí, kteří ví, jak jsme blbě dopadli. A byť je to hodně nepříjemné, že nebudeme moct startovat, bude to mít jistě svoje opodstatnění - kobyla šla hodně dolů s váhou (a se svalama) a budu mít co dělat dostat ji zpátky. Nemá někdo s tímhle zkušenosti a dobrý tip?
Mám, mě perfektně zabraly přesně na tohle rýžové otruby. Myslím, že tak do měsíce už kobylka vypadala jako předtím. Držím palce, myopatie je záludná
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.