Re: 2012-07-07 Borotín
Vzhledem k počtu a náročnosti vypsaných soutěží bude dodatečná přihláška a dodatečné změny s poplatkem 100,-Kč. Prosím o dodržení termínu definitivních přihlášek do 1.7., 24.00. Děkuji
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Pro registraci prosím použijte uživatelské jméno ve formátu "Jméno Příjmení"
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Vzhledem k počtu a náročnosti vypsaných soutěží bude dodatečná přihláška a dodatečné změny s poplatkem 100,-Kč. Prosím o dodržení termínu definitivních přihlášek do 1.7., 24.00. Děkuji
Přikládám početnou startovní listinu.
Naposledy upravil: Antonín Hrdina (3.7.2012 01:24:48)
Propozice dodatečného jednodenního "S".
Naposledy upravil: Antonín Hrdina (3.7.2012 01:24:12)
Ahojky bude nějaké to video?ze závodu
Zdravim, take by me zajimalo jestli bude nejake to video ze zavodu v Borotine?.
Dekuju Lea
Videa už téměř jsou, jen ještě s Tondou ladíme sponzory ... do toho naše výjezdy na šampionáty do zahraničí a ono už je září ... Když budou okolnosti jen trochu dobře nakloněny, tak v Mostě, nebo krátce po něm bude video k zveřejnění ...
ML
PS: a kdo by to nemohl vydržet, tak ať mi písne na mail a já mu pošlu odkaz na pracovní verzi :-)
Dobre moc dekuju
Nahodou sem se na neco koukala na Youtube a narazila sem na pracovni verzi Boritina vypada skvele..
Uz se tesim az bude cela
Ahoj Tonto:)
V propozicích je napsáno že "S" bude dovažovat 75 kg....Promiň za tuto otázku ,ale to je vtip?? Mám mladou kobylu a nechci jet 160 km. Nešlo by to alespoň snížit na 70 kg. Nechci klisnu přetěžovat. Pokud to zůstane budu zvažovat výjezd k Vám. Díky Katka Kyselá
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.